Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • AZA Baltische Staten.jpg

Baltische Staten

Azamara Club Cruises

Klik hier om te zien welke Azamara Club Cruises afvaarten in 2019 naar de Baltische Staten gaan.

Tallinn, Estland

Ondanks de bezetting op één of ander moment door elk van haar naaste buren, is Tallinn onafhankelijk en heeft creatieve manieren om te laten zien – denk aan de Zingende Revolutie van 1988, de enorme muzikale demonstratie tegen de Sovjetunie - waar zij voor staat. Bezoek St. Olav’s Church ooit het hoogste gebouw in de wereld. Kies een lekkere stoel in één van de cafes aan het charmante dorpsplein, het hart van de stad. Verken na de koffie, St. Catherine's Passage een schilderachtige oude laan, de thuisbasis van een verzameling van ambachtelijke werkplaatsen en bekijk het geheime 17e C. tunnelsysteem.

Sochi, Rusland
Sochi - dat een subtropisch klimaat heeft, was een lange tijd het vakantieparadijs voor binnenlandse toeristen - beroemdheden en de politieke elite. Tijdens de Sovjet-dagen had Stalin hier een datsja welke nu open is voor bezoekers. Er is veel veranderd sinds die tijd, maar de frisse lucht, majestueuze berglandschap, minerale bronnen, lange stranden, warme zonnige dagen en het bruisende nachtleven zijn nog steeds een grote trekpleister. Ironisch genoeg is deze stad bekend om wuivende palmen en zwoele bries, de gastheer van de Olympische Winterspelen 2014.

St. Petersburg, Rusland
Tsaar Peter de Grote stichtte deze prachtige stad in 1703 als een venster naar het Westen, een lanceerplatform voor zijn poging om Rusland te moderniseren en open te stellen voor invloeden van buitenaf. De architectuur is gevarieerd en opvallend, met gouden koepel kerken en een verbazingwekkend aantal grote en extravagant versierde paleizen welke bezoekers imponeert. Denk aan het Peterhof, met de weelderige tuinen en majestueuze gouden fonteinen en het Winterpaleis, binnen het complex van de Hermitage, één van de grootste musea ter wereld, met een collectie van ongeveer drie miljoen kunstwerken.

Vind uw cruise!