Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • AZA West Indies.jpg

Caribbean

Azamara Club Cruises

Klik hier om te zien welke Azamara Club Cruises afvaarten in 2019 naar de Caribbean gaan.

Gustavia, St. Barts

St. Barts is een tropisch paradijs met een Franse flair. Rode daken steken fel af tegen de groene heuvels en een onweerstaanbaar blauwe baai. Rustige lagunes en tientallen romige witte zandstranden strijden om uw aandacht met chique boetieks en Franse restaurants. De lucht is gevuld met heerlijke geuren van frangipani bloemen en verse baguettes. Ontdek de overweldigende landschappen in uw eigen ATV, varend langs de kust in een speedboot of wandeling naar een afgelegen baai voor een duik.

Terre-de-Haut, Îles des Saintes, Guadeloupe
De acht idyllische tropische eilanden Les Saintes maken deel uit van een vulkanische archipel en is volledig omgeven door ondiepe riffen. Slechts twee worden bewoond, waarvan het pittoreske Terre-de-Haut er één is. Alles wat u zoekt in een tropisch paradijs is opgenomen in de zes vierkante mijl - prachtige stranden, prachtige baaien, uitzonderlijke snorkel mogelijkheden en, historische bezienswaardigheden en  een charmant dorpje waar schaduwrijke lanen omzoomd worden met kleine felgekleurde huizen, uitstekende restaurants, interessante winkels en unieke kunstgalerijen. De mannen van Les Saintes zijn vissers, naar verluidt de beste in West-Indië - zeevruchten voor het diner iedereen?

Mayreau, Grenadines
Paradijs gevonden. Geen massa's toeristen, geen hotels, maar een bevolking van ongeveer 250 in een dorp op de hoogste heuvel van het eiland (met de meest spectaculaire uitzichten). Breng de ochtend door aan boord van een catamaran en verken de wateren rond de Tobago Cays: vijf kleine onbewoonde eilandjes  vol met schildpadden en vogelreservaten. Snorkel het rif af bij Mopion Island, een stipje van zand in een kristalheldere zee, zonder ook maar één palmboom. Ongetwijfeld zal een dergelijke inspanning u trek geven, dus wanneer u terug bent op Mayreau is tijd om te genieten van een barbecue op het strand in Azamara stijl.

Vind uw cruise!