Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • AZA Cote dAzur.jpg

Cote d'Azur

Azamara Club Cruises

Klik hier om te zien welke Azamara Club Cruises afvaarten in 2019 naar de Cote d'Azur gaan.

Cannes, Frankrijk

Het is moeilijk te geloven dat deze glamoureuze plek van de beau monde ooit een slaperig vissersdorpje was. De oude haven van St Pierre is nog wel een vloot van vissersboten, maar deze liggen pal naast de luxe superjachten. Le Suquet, het hart van de oude stad is nog steeds een geplaveid doolhof van schilderachtige steegjes. Het is een beetje een klim maar het geeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan één van de meest belangrijke en langdurige bezigheden aan de Riviera - mensen kijken vanaf een terrasje. Natuurlijk kunt u ook opteren voor een wandeling langs Le Croisette, de boulevard bekend om haar modieuze en opvallende bezoekers. Daarom wordt deze boulevard vaak omschreven als de ‘catwalk door de zee’.

Nice, Frankrijk
De koningin van de Rivièra is doordrengd van de joie de vivre die deze legendarische kustlijn belichaamt. Misschien is het de beroemde lichtval die vele kunstenaars altijd aangetrokken heeft en een wandeling langs Promenade des Anglais zo opwindend maakt. De oude stad is een wirwar van kronkelende straatjes omzoomd door hoge huizen en kleine, verleidelijke winkels. Een schat aan archeologische en beeldende kunst en musea mag u niet overslaan alsook de beroemde bloemenmarkt overspoeld met uitgesproken geur van de bloesems.

Saint-Tropez, Frankrijk
Saint-Tropez roept beelden op van zonovergoten stranden, gebruinde lichamen en jet setters die genieten van martini’s op de dekken van hun luxe jachten. Het is inderdaad een aantrekkelijke speeltuin voor de rijken, maar iedereen kan een middag doorbrengen op een terrasje en het spektakel bekijken. Het zuiden van Frankrijk heeft altijd een rol gespeeld in de geschiedenis van de moderne schilderkunst, zodat hier zelfs vandaag de dag vele kunstenaars wonen en werken. Geniet ook van het betoverende uitzicht op de 16e eeuwse citadel. Of maak een wandeling van de oude stad, vol met restaurants, trendy boetieks en galeries.

Vind uw cruise!