Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • AZA Griekenland Turkije.jpg

Griekenland

Azamara Club Cruises

Klik hier om te zien welke Azamara Club Cruises afvaarten in 2019 naar Griekenland gaan.

Santorini, Griekenland

Santorini - witgekalkte dorpjes die zich vastklampen aan een klif en heldere blauwe daken die weerspiegelen in de zee en de lucht. Zo mooi is het, dat de mythen ons vertellen dat dit de geboorteplaats is van verschillende goden. Het eiland is ontstaan als een vulkanische kegel, het eiland blies haar top in 1450 voor Christus op , het centrum zonk waardoor de huidige vorm van het eiland ontstond. Fira, is een voetganger toevluchtsoord met smalle, kronkelende geplaveide straatjes en is alleen bereikbaar per kabelbaan, ezel of een trap met ruim 600 treden.


Mykonos, Griekenland
Mykonos is het levende bewijs dat de bestemmingen op een ansichtkaart echt bestaan. De iconische windmolens, prachtige stranden en onweerstaanbare traditionele stad met een wirwar van kronkelende straatjes en steegjes zijn oorspronkelijk ontworpen om piraten te verwarren. Verblindend zonlicht weerkaatst witgekalkte huizen en honderden kleine kapelletjes. Andere versieringen zijn schaduwrijke binnenplaatsen en balkons met weelderige bloemen. Het bruisende nachtleven is volgens sommigen de beste in Europa. In de omgeving kunt u een bezoek brengen aan het onbewoonde eiland Delos, de geboorteplaats van Apollo, hoe toepasselijk de god van de zon, muziek en schoonheid.

Aegina, Griekenland
In de belangrijkste stad Aegina, aangeduid als ‘het centrum’ door de lokale bevolking, staan roze en witte huizen rond de haven. Boomgaarden van pistachenoten, amandelen en olijven, kleine dorpjes, de laatste resten van oude ruïnes en kleine witte kapellen sieren de heuvels. Er is een aantal interessante 13e eeuwse kerken - een ondergrondse, en een volledig bedekt binnen met fresco's - en de indrukwekkende overblijfselen van de Aphaia Tempel.

Vind uw cruise!