Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • Taj Mahal.jpg

India

Azamara Club Cruises

Klik hier om te zien welke Azamara Club Cruises afvaarten in 2019 naar India gaan.

Chennai (Madras), India

Chennai is zowel een traditionele als kosmopolitische stad, bestrooid met hindoetempels, de koloniale overblijfselen van de Britse Raj en moderne hoogbouw. Daarnaast is er de rijke Tamil cultuur, met de nadruk op de viering van schoonheid in zijn vele vormen met als toppunt Mahabalipuram. Op deze prachtige locatie tussen het strand en de lagune zijn rotstempels en monolieten versierd met prachtige en ingewikkelde gravures met mythologische thema's en bas-reliëfs, zoals Arjuna's Boetedoening, een beeldhouwwerk in twee enorme rotsen met prachtig weergegeven figuren van dieren, mensen en goden die afdalen naar heilige rivier de Ganges uit de Himalaya.

Mumbai (Bombay), India
Bombay is de thuisbasis van Bollywood en de nu wereldberoemde filmindustrie waardoor het eenvoudig kan worden beschreven als de glamour hoofdstad van India. De meerderheid van de Indiërs zijn hindoes, die geloven in een enorme pantheon van goden. De meest populaire van deze zijn overal zichtbaar, in grote kleurrijke tempels, heiligdommen op ieder straathoek, winkels en op de dashboards van auto's.

Port Blair, Andaman Eilanden, India
Deze afgelegen archipel in de Indische Oceaan is een grondgebied van India maar was ooit een marinebasis en strafkolonie. De eilanden hebben een schitterende tropische flora en diepe groene regenwouden maar ook met palmbomen omzoomde stranden en de ongerepte riffen.

Vind uw cruise!