Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • AZA Middellandse Zee.jpg

Middellandse Zee

Azamara Club Cruises

Klik hier om te zien welke Azamara Club Cruises afvaarten in 2019 naar de Middellandse Zee gaan.

Bastia, Corsica, Frankrijk
Bastia is een pittoreske haven en lang beschouwd als de 'poort naar Corsica’. Bastia ligt op de noordoostelijke hoek van het Franse eiland en dateert uit de Romeinse tijd. De zonnige, charmante straatjes van de oude stad, of Terra Vecchia, zijn de thuisbasis van levendige markten, restaurants en cafes. Gekenmerkt door een rijke cultuur, barokke architectuur en adembenemende landschappen. Buiten de stad zijn de oude Genuese ruïnes te zien op Furiani, of ga naar Ville-di-Pietrabugno voor een spectaculair uitzicht van Bastia, Kaap Corsica en de eilanden van de Toscaanse Archipel. Zorg ervoor dat u het paleis van de Genuese gouverneur bezoekt of geniet van een wandeling door Sint Nicolaas en vergeet niet de beroemde wijnen uit de streek te proeven of als u een  natuurliefhebber bent, ga dan naar het meer bij het Biguglia Nature Preserve.

Sevilla, Spanje
De hartstochtelijke aard van Sevillanos komt terug in de toewijding aan het stierenvechten, de flamenco en de fiesta.  Lekker eten trouwens ook, zo wordt Sevilla gecrediteerd voor de uitvinding van de tapas. Doe mee met de lokale bevolking door van bar naar bar gaan. De stad heeft ook een rijke geschiedenis welke duidelijk te zien is in zijn oude wijken en bezienswaardigheden. De grote kathedraal is enorm, rijkelijk versierd met schilder- en beeldhouwkunst en een grote hoeveelheide goud. Het Alcazar, het belangrijkste paleis is prachtig ingericht in Moorse stijl met schitterend aangelegde terrassen in verschillende thematuinen.

Valencia, Spanje
Oude charme gecombineerd met moderne architectonische hoogstandjes – welkom in Valencia! Gotische bouwstijlen komen terug in de paleizen en herenhuizen van de 15e-eeuwse Gouden Eeuw. De kathedraal heeft een meer recente en weelderige, barokke gevel. Sta versteld van de innovatieve en avant-gardistische gebouwen van het nieuwe millennium. De Stad van Kunsten en Wetenschappen, door de wereldberoemde architect Santiago Calatrava is een schitterend cultureel complex, zoiets heeft u wellicht nog nooit eerder gezien...

Vind uw cruise!