Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • callout-canal-numbers.jpg

Panamakanaal

Azamara Club Cruises

Klik hier om te zien welke Azamara Club Cruises afvaarten in 2019 naar het Panamakanaal gaan.

Het kanaal is zowel een technisch wonder en een van de belangrijkste waterwegen op aarde. Het kanaal loopt van Panama City aan de Pacifische kant naar Colon aan de Atlantische kant en biedt doorgang voor meer dan 12.000 zeeschepen per jaar. Terwijl her schip vaart door de ‘smalle gracht’ met aan weerszijden sporen van jungle is werkelijk een onvergetelijk zicht.

Panamakanaal (Cruising Canal)
Het kanaal is zowel een technisch wonder en een van de belangrijkste waterwegen op aarde. Het kanaal loopt van Panama City aan de Pacifische kant naar Colon aan de Atlantische kant en biedt doorgang voor meer dan 12.000 zeeschepen per jaar. Terwijl her schip vaart door de ‘smalle gracht’ met aan weerszijden sporen van jungle is werkelijk een onvergetelijk zicht. Tuurlijk, vaart u maar een dag door het kanaal maar de herinnering zal een leven lang meegaan.

Colon, Panama
Deze belangrijke havenstad is minder dan een uur rijden van de meeste historische bezienswaardigheden van Panama, dus het is gemakkelijk om bezoeken in te passen aan bezienswaardigheden aan de Panama Railroad, Gatun sluizen en de oude Spaanse fort Fort San Lorenzo. En natuurlijk het kristalblauwe water en wit stranden zijn een goed begin van uw cruisevakantie!

Cartagena, Colombia
Geplaveide straatjes, balkons met bloeiende bougainville en gekleurde pleinen maken Cartagena een van de meest fotogenieke steden van Latijns-Amerika. Maar het is niet alleen een mooie zeehaven. Opgericht in 1533, is deze Spaanse koloniale stad vol geschiedenis. De locatie maakte het een populaire poort voor plunderaars en piraten. Vandaag vinden bezoekers een perfecte mix van oud en nieuw.

Vind uw cruise!