Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • AZA Zuid Amerika.jpg

Zuid Amerika

Azamara Club Cruises

Klik hier om te zien welke Azamara Club Cruises afvaarten in 2019 naar Zuid Amerika gaan.

Ushuaia, Argentinië

Aan drie kanten omgeven door torenhoge pieken is deze voormalige strafkolonie op de oevers van het Beagle Kanaal spectaculair gelegen temidden van watervallen, gletsjers en beukenbossen. Dit is het zuidelijke uiterste van Tierra del Fuego, een nationaal park met wandelpaden door dichte bossen, bewoond door inheemse vogels en bevers en waar ook zeehonden, zeeleeuwen en zeevogels in overvloed te vinden zijn. Het kanaal is vernoemd naar HMS Beagle die deze wateren voer met een jonge Charles Darwin aan boord. Het was tijdens deze reis dat Darwin begon zijn theorieën over de evolutie te formuleren.

Port Stanley, Falkland Eilanden
Deze afgelegen winderige eilanden met een bevolking van ongeveer 3.000, maar zeker een half miljoen schapen als bewoners. In de zomertijd is dit een broedgebied voor maar liefst een miljoen pinguïns, waardoor dit één van de grootste pinguïnhoofdsteden ter wereld is. Vijf van de 17 soorten zijn vertegenwoordigd - Rockhoppers, Magellenic, Koning, Gentoo en Macaroni. Hier krijgt u een glimp van het leven van de Falklands' menselijke bewoners goed te zien en leert u wat het betekent om deze verre uithoek van de aarde te bewonen.

Parati, Brazilië
Deze voormalige goudkoorts stad is uitgeroepen tot een nationaal historisch monument. De mooie Portugese koloniale architectuur blijft onverstoord  en niets bederft de stemming  zelfs niet het verkeer, eenvoudig omdat er geen auto's zijn toegestaan in het oude centrum van de stad. In de 17e eeuw was dit één van de drukste en belangrijkste havens aan de Braziliaanse Atlantische kust onder meer door het exporteren van goud uit het binnenland. Volg het gouden pad naar het achterland in een 4WD of maak een tour naar een Cachaça distilleerderij waar authentiek suikerriet gebrouwen wordt tot een likeur welke het belangrijkste ingrediënt is van de nationale cocktail, de Caipirinha.

Puerto Madryn , Argentinië
Patagonië heeft één van de meest unieke eco-systemen op de planeet. Uitgestrekte, winderige  vlaktes en het met grimmige gletsjers bezaaide landschap is rijk aan inheemse flora en fauna. Een schat van het marine leven is goed te zien in Puerto Madryn - langs de kustlijn zijn zeeleeuwen en pinguïn kolonies en enorme zeeolifanten met soms een gewicht van meer dan drie ton. Voor de kust zijn broedplaatsen voor walvissen en groepen orka's die hun eigen jachtstrategieën hebben aangepast een de lokale omstandigheden. In het binnenland zijn nandoes, gordeldieren  en grote kuddes guanaco’s te vinden.

Vind uw cruise!