Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • AZA Azie.jpg

Zuid Oost Azië

Azamara Club Cruises

Klik hier om te zien welke Azamara Club Cruises afvaarten in 2019 naar Zuid Oost Azië gaan.

Benoa, Bali, Indonesië

Bali is aantrekkelijk - een weelderig groen eiland waar rijstterrassen elke beschikbare hectare groen kleuren door de jonge scheuten van de rijst. Het is een diep spirituele plek, waar kunstige offers van bloemen en wierook altijd aanwezig zijn en gastheer is van tenminste duizenden tempels verspreid over het eiland tijdens verschillende kleurrijke festivals. Elk dorp heeft zijn eigen artistieke specialiteit - muziek, dans, schilderkunst en beeldhouwkunst.

Manila, Filipijnen
Manilla was de parel van het Spaanse rijk in de Stille Oceaan en een kolonie van de VS na de Spaans-Amerikaanse Oorlog. Intramuros, de overblijfselen van de ommuurde nederzetting tijdens de Spaanse bezetting is opgericht in 1571 vormen vandaag de dag een suggestieve mix van ruïnes en kerken en bevatten de meest interessante musea van de stad. Het beroemde Manila Hotel is een erfenis van het  Amerikaanse tijdperk en was de residentie van Generaal MacArthur voorafgaand aan de Tweede Wereldoorlog. Zorg ervoor dat u een ritje maakt in het officieuze symbool van de stad, de jeepney, oorspronkelijk gemaakt door ondernemende Filippino uit oude jeeps die de Amerikanen achterlieten. Jeepneys, zijn fel gekleurd en hebben een glanzende kap, zijn behangen met ornamenten en gelden als openbaar vervoer.

Semarang (Borobudur), Indonesië
Deze commerciële haven is bekend om het exporteren van de belangrijkste producten van het eiland (waaronder de bonen voor uw volgende kop Java-koffie) en is de toegangspoort tot een religieuze plaats: Borobudur. Borobudur is het grootste boeddhistische monument ter wereld.

Ko Samui, Thailand
Dit kleine tropische paradijs omzoomd met kokospalmen en witte zandstranden, omringd met turquoise water is een perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse realiteit. Blik omhoog naar de Big Buddha, koel af in het natuurlijke zwembad aan de voet van Na Muang Waterval en bekijk de verbazingwekkende natuurlijke rotsformaties van Hin Ta en Hin Yai.

Vind uw cruise!